Monthly Archives: September 2020

Trade GOLD /XAUUSD

Follow : https://www.tradingview.com/u/Wave-Trader/ https://www.tradingview.com/symbols/XAUUSD/ Untuk guna teknik ini, mesti combined dengan knowledge SnD Tunggu harga menyentuh BB(20) TF 1H. Harga masuk dalam BB Tunggu Stoc(55) TF 1H, BUY < 20 @ SELL >80 & Stoc Reverse Cari break out dulu. SnD / TL Tunggu zon pull back. Entry guna MA(7) Cross MA(14) TF 5 M… Read More »

Trading Gold

Berdagang emas di pasaran dalam talian hari ini membolehkan pelabur mendapat keuntungan daripada pergerakan harga harian atau trend jangka panjang. Di sini kami akan menyampaikan semua yang anda perlu ketahui untuk memulakan perdagangan emas. Itu termasuk perdagangan forex emas, niaga hadapan dan opsyen, serta meneroka apa yang menjadikan strategi berkesan. Kami akan menyelesaikan jam perdagangan… Read More »

Keys to Trading Gold US

Kandungan Semua orang bercakap mengenai perdagangan emas. Apa maksudnya? Faktor yang mempengaruhi harga emas Apakah hubungan antara emas dan Dolar A.S.? Strategi perdagangan emas Semua orang bercakap mengenai perdagangan emas. Apa maksudnya? Manusia telah lama menilai dan menghargai emas kerana kilauan dan kelenturannya. Keadaan sebenarnya, emas telah digunakan dalam perdagangan manusia sejak masyarakat Timur Tengah… Read More »

XAU/USD

https://www.fxempire.com/education/article/gold-technical-analysis-how-do-the-experts-trade-gold-582352 https://www.valutrades.com/en/blog/5-tips-for-trading-gold-xau-usd https://www.dailyfx.com/gold-price/how-to-trade-gold.html https://www.investopedia.com/articles/investing/100915/learn-how-trade-gold-4-steps.asp